Instructies

Bodiax vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gemakkelijk te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat jouw vloer er zo lang mogelijk als nieuw uitziet, is het belangrijk om de juiste instructies en onderhoudstips te volgen. In deze sectie vind je alles wat je moet weten over het installeren en schoonmaken van jouw Bodiax vloer, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw prachtige nieuwe vloer

Installatie

Installatie

Bodiax biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve laminaatvloeren die je gemakkelijk in elkaar klikt. Het installeren van een nieuwe vloer kan een grote onderneming lijken, daarom hebben we het proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gemaakt. Om te beginnen, moet je ervoor zorgen dat de ondervloer droog, vlak en schoon is. Leg vervolgens de ondervloerfolie zodat de vloer geïsoleerd en anti-slip is. Daarna ben je klaar om de planken te leggen!
Onze Bodiax laminaatvloeren maken gebruik van een eenvoudig kliksysteem waardoor het leggen van de planken een fluitje van een cent is. Leg de planken in de juiste richting en in de juiste volgorde om een strak en naadloos resultaat te krijgen. Gebruik een zacht hamertje om de planken stevig op elkaar te kloppen en de naden te sluiten.

Als je klaar bent met het leggen van de vloer, zorg er dan voor dat je plinten installeert om de randen netjes af te werken. Om de levensduur van jouw Bodiax vloer te verlengen, raden we aan om deze regelmatig schoon te maken met ons aanbevolen onderhoudsmiddel. Zo kun je nog jarenlang genieten van jouw prachtige nieuwe vloer!

Geen gedoe met Bodiax

Bodiax vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gemakkelijk te onderhouden. Met de juiste reinigingsproducten en -technieken kun je ervoor zorgen dat jouw vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Wij raden aan om de vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen om vuil en stof te verwijderen.
Voor het reinigen van de vloer kun je gebruik maken van onze speciale reinigingsmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor Bodiax vloeren. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals bleekmiddel of ammoniak, aangezien deze de vloer kunnen beschadigen of verkleuren. Het is belangrijk om gemorste vloeistoffen direct op te drogen om eventuele schade te voorkomen.
Als je viltjes onder de poten van je meubels plaatst, voorkom je krassen en beschadigingen aan je Bodiax vloer. Hierdoor kun je langer genieten van een gladde en krasvrije vloer.
Met deze eenvoudige onderhoudstips zorg je ervoor dat jouw Bodiax vloer er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien!”

Neem contact op
Geen gedoe met Bodiax